Ett Fett Storband gjør Chicago med Bill Scott (US) og Stina Stenerud på RIBBEjazz 29/12 i Lillestrøm Kultursenter. Midt i tjukkeste romjula rister vi løs ribbefettet med en hyllest til Chicago - med masse fet blåserekkemusikk du garantert kommer til å digge. Med oss har vi den meritterte vokalisten og bassisten Bill Scott fra Florida og Stina Stenerud fra Fetsund.

Bill Scott

Bill "Kooly" Scott har holdt det gående i over 20 år, med et formidabelt vokalregister som spenner over hele 4 oktaver! Bill har deltatt på en rekke produksjoner innenfor R&B, pop og latin. Han har bl.a. vært bakgrunnsvokalist for Joss Stone. Bill har etterhvert blitt en kjent og kjær figur både på Byfest og Ribbejazz, men hver gang en attraksjon.

Stina og Bill

Stina Stenerud har vært aktiv på konsertscenene i nærmiljøet i mange år, men sammen med bandet Soul Replacement har hun virkelig fått fart på sakene - fra festivaler i inn- og utland. Ett Fett stiftet bekjentskap med Stina så sent som på årets julekonsert, men dette funka så bra at vi like gjerne inviterte henne igjen! Vi lover både trøkk og innlevelse!

Søndag 29/12 står Bill og Stina foran de fete blåserekker fra Ett Fett Storband. Vi kan love deg en heftig fest med en hitparade som sitter i kroppen hele kvelden - Chicago!

Sted: Lillestrøm Kultursenter Tid: TBA Billetter: ribbejazz.no

RIBBEjazz arrangeres av Lillestrøm Jazzklubb.

Ett Fett Storband støttes av LillestrømBanken.

Comment