Ett Fett Storband m/gjester søndag 29. november kl 19.30 Fagerborg hotel, Lillestrøm

Ett Fett storbands julekonsert er av det unike slaget. En god blanding av norske og amerikanske julesanger, en dæsj humor, masse julepynt, allsang og en fet marsipangris er blant de faste ingrediensene i Den Tradisjonelle Julekonserten, som har rykte på seg for å gi intravenøs julestemning.

Som en del av tradisjonen inviterer vi en rekke gjester til årets julekonsert. Gjestesolist på årets julekonsert er Tarjei Grimsby. Tarjei er Skjetten-gutt som kan sees og høres nær sagt over alt med sin trombone. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, men er også aktiv som frilanser. Du har kanskje sett ham i blåserekken til Bigbang eller i "Skal vi danse"-orkesteret? I tillegg får du høre de unge og lovende vokalistene Siri Jones og Jon Krogvold!

Etter ti år i Oslo flyttet konserten hjem til Lillestrøm og ærverdige Fagerborg Hotel i 2013. Det synes alle var en god ide, så konserten er nå trygt reetablert på storbandets hjemmebane. Også i år blir konserten lagt til første søndag i advent, rett etter tenningen av landets flotteste julegate. Så det er bare å rusle turen gjennom Storgata fra julegrana til Fagerborg hotel for en komplett kveld med julestemning!

Konserten arrangeres i samarbeid med Lillestrøm jazzklubb, med støtte fra Norsk Jazzforum.

Sted: Fagerborg Hotel (Storgata 37, Lillestrøm)

Tid: søndag 29. november

Billettsalg fra kl 18.30, konsertstart kl 19.30.  

Pga stor interesse og få plasser, selger vi billetter via billettservice.

Cover: 150,­- (inkl julelodd), Kort & Kontant. (bill.avgift kr 20,- billettservice.)

 
151010_67C1061.JPG

Comment