Helt fra den spede begynnelsen har storbandets medlemmer bidratt med komposisjoner og arrangementer til bandets forskjellige prosjekter og konserter, og i løpet av bandets 28 år lange historie har det blitt mange egenproduserte bidrag. Dette er unikt for amatørstorband i Norge. Vi synes derfor det er på høy tid å løfte noen av disse bidragene frem i rampelyset, og presentere dem på en egen konsert. Ett Fett gjør Ett Fett, rett og slett!

Komponister og arrangører på denne konserten er Guy Sion, Erik Strandberg, Endre Engebretsen, Eirik Gaaseide og Erlend Arge.

Lars Erik Gudim er en av landets fremste dirigenter og arrangører. Han jobber til daglig som arrangør og dirigent for Forsvarets profesjonelle korps, og har dirigert en lang rekke ensembler i Norge og Europa (Kringkastingsorkesteret, EBU-storbandet, Trondheim symfoniorkester m.fl). Han var med å starte Oslo Groove Company i 1985, hvor han var både komponist, arrangør, dirigent og trombonist, og han har siden jobbet med utallige storband og korps i Norge. Ett Fett Storband er blant de som har hatt gleden av å jobbe med Lars Erik, og han har ledet bandet ved en rekke av våre konserter, senest på Ribbejazzen i Lillestrøm kultursenter 2014. Vi er glade for å ha ham med nok en gang, når vi gjør et dypdykk i egne verker!

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Lars Erik Gudim - dirigent

Lillestrøm kultursenter (Connect, u. etg) – torsdag 7. april 2016

 

Comment