Ett Fett Storband gjenforenes nok en gang med vokalist Majken Christiansen, og presenterer swingende jazzperler med løs snipp og glimt i øyet! 

Den danske jazzvokalisten Majken Christiansen (f. 1967) har i mange år gjort seg bemerket på jazzscenene både i Norge og Danmark. Først og fremst med sin egen kvartett, der hun med godt humør og stor innlevelse leverer sine egne tolkninger av amerikanske jazzstandarder, men også med storband og andre ensembler når de klassiske jazzlåtene skal fremføres i større format. Ett Fett har hatt gleden av å spille med Majken en rekke ganger, senest på Ribbejazzen i 2014.

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, anno 2007, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning. Hun har utgitt fire album med egen gruppe.

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Dørene åpner kl. 19.00, første band (Young Horn Big Band) går på scenen kl. 19.30

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

Comment